Anime no Hanabi
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime no Hanabi

Anime no Hanabi este un forum pentru toti cei care iubesc anime-urile.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !

In jos 
+2
Hikari-chan
Shiba xD
6 participanți
AutorMesaj
Shiba xD
Membru
Shiba xD

Data de inscriere : 16/07/2011
Varsta : 26
Localizare : Tara mea , casa mea ...

Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Empty
MesajSubiect: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !   Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Icon_minitimeLun Iul 25, 2011 3:13 pm

Helau !

Aceasta intrebare le-o adresez fanilor Vampire Knight . Care este personajul vostru preferat din Vampire Knight ? Daca va rog sa va argumentati alegerea .

Incep eu !

Personajul meu preferat masculin este Ichijou Takumi .
De ce ? Pentru ca este foarte intelegator , e adorabil si ii ador ochii verzi :3 ! *smile*

Personajul meu preferat feminin este Rima .
De ce ? Imi place aspectul ei , persoalitatea si ca are un iepuras de plus cu plasture la ochi . Wink

Astept parerile voastre !

Sus In jos
http://anime-empire.forumgratuit.ro/
Hikari-chan
Membru
Hikari-chan

Data de inscriere : 18/07/2011
Varsta : 27
Localizare : Japonia

Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Empty
MesajSubiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !   Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Icon_minitimeLun Iul 25, 2011 3:51 pm

Pai sa vedem
personajul feminin preferat : Yuuki deoarece este foarte dragutza ,de incredere si incearca mereu sa ajute pe toata lumea...dar mai mereu intra in bucluc.
personajul masculin preferat:GREU nu ma pot hotara pe cn sa aleg dintre Kaname si Zero amandoi sunt foarte draguti,misteriosi si imi place la nebunie ca pt ei conteaza numai fata pe care o iubesc si sunt instare sa-si dea si viata pt ea :X:X I love you
Sus In jos
Maria
Administrator
Maria

Data de inscriere : 30/06/2011

MesajSubiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !   Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Icon_minitimeLun Iul 25, 2011 4:18 pm

Personajele mele preferate sunt:

Like a Star @ heaven personaj feminin -> Yuki -> Este foarte draguta si se comporta frumos cu toata lumea.
Like a Star @ heaven personaj masculin -> Zero -> Imi vine sa plang de fiecare data cand ma gandesc la el. Nu a fost vampir de la inceput si a trecut prin atatea chinuri si sper ca in sezonul 3 sa nu mai fie asa...
Sus In jos
https://anime-no-hanabi.forumgratuit.ro
deeaanimegirl
Membru Activ
deeaanimegirl

Data de inscriere : 01/07/2011

MesajSubiect: Buna,   Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Icon_minitimeMar Iul 26, 2011 7:03 am

Personajul feminin:Yuuki
Pentru ca e foarte dragutza,vesela si amabila cu toata lumea.Mereu gata sa ajute pe oricine are nevoie.

Personaj masculin:Nu ma pot decide intre Kaname si Zero!amandoi sunt dragutzi,misteriosi si amandoi sunt vampiri...park ar fi la fel Crying or Very sad
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !   Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Icon_minitimeLun Aug 15, 2011 7:26 am

Eu nu am personaj favorit feminin, dar personajul meu preferat este Zero deoarece el era personajul bun, este vampir, iar ochii lui imi plac foarte mult! Ma enerveaza faptul ca Yuuki nu a ramas cu el.
Sus In jos
arisahina
Membru Activ
arisahina

Data de inscriere : 30/08/2011
Varsta : 25
Localizare : bucuresti,sec 5

MesajSubiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !   Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Icon_minitimeMar Aug 30, 2011 9:48 pm

feminin:yuki
masculin:multi:)))poi kaname , zero , aidou si akela cu parul rosu
Sus In jos
Maria
Administrator
Maria

Data de inscriere : 30/06/2011

MesajSubiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !   Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 6:00 am

Cred ca te referi la Shiki, nu? Cum il chema....Aaa, Senri Shiki!
Sus In jos
https://anime-no-hanabi.forumgratuit.ro
arisahina
Membru Activ
arisahina

Data de inscriere : 30/08/2011
Localizare : bucuresti,sec 5

MesajSubiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !   Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Icon_minitimeMier Aug 31, 2011 11:41 am

da
Sus In jos
Diavolitia
Membru Activ
Diavolitia

Data de inscriere : 04/01/2012
Localizare : In Lumea de cosmar

MesajSubiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !   Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Icon_minitimeSam Apr 14, 2012 5:57 pm

Cred ca Yuki.. imi place infatisarea ei.. atitudinea.. si sentimentele acelea.. dar m-a dezamagit la finalul sezonului Doi.
Sus In jos
http://fansasusaku.worldnaruto.com/forum
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !   Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Icon_minitime

Sus In jos

Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Opening-urile voastre preferate
» Uniforme școlare Japoneze
» Care este personajul vostru favorit din Naruto?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime no Hanabi :: ☆ Anime ☆ :: Vampire Knight-
Mergi direct la: