| Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Shiba xD Membru
Mesaje : 14 Data de inscriere : 16/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Tara mea , casa mea ...
| Subiect: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Lun Iul 25, 2011 3:13 pm | |
| Helau ! Aceasta intrebare le-o adresez fanilor Vampire Knight . Care este personajul vostru preferat din Vampire Knight ? Daca va rog sa va argumentati alegerea . Incep eu ! Personajul meu preferat masculin este Ichijou Takumi . De ce ? Pentru ca este foarte intelegator , e adorabil si ii ador ochii verzi :3 ! *smile* Personajul meu preferat feminin este Rima . De ce ? Imi place aspectul ei , persoalitatea si ca are un iepuras de plus cu plasture la ochi . Astept parerile voastre ! | |
|
| |
Hikari-chan Membru
Mesaje : 14 Data de inscriere : 18/07/2011 Varsta : 27 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Lun Iul 25, 2011 3:51 pm | |
| Pai sa vedem personajul feminin preferat : Yuuki deoarece este foarte dragutza ,de incredere si incearca mereu sa ajute pe toata lumea...dar mai mereu intra in bucluc. personajul masculin preferat:GREU nu ma pot hotara pe cn sa aleg dintre Kaname si Zero amandoi sunt foarte draguti,misteriosi si imi place la nebunie ca pt ei conteaza numai fata pe care o iubesc si sunt instare sa-si dea si viata pt ea :X:X | |
|
| |
Maria Administrator
| Subiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Lun Iul 25, 2011 4:18 pm | |
| Personajele mele preferate sunt: personaj feminin -> Yuki -> Este foarte draguta si se comporta frumos cu toata lumea. personaj masculin -> Zero -> Imi vine sa plang de fiecare data cand ma gandesc la el. Nu a fost vampir de la inceput si a trecut prin atatea chinuri si sper ca in sezonul 3 sa nu mai fie asa... | |
|
| |
deeaanimegirl Membru Activ
| Subiect: Buna, Mar Iul 26, 2011 7:03 am | |
| Personajul feminin:Yuuki Pentru ca e foarte dragutza,vesela si amabila cu toata lumea.Mereu gata sa ajute pe oricine are nevoie. Personaj masculin:Nu ma pot decide intre Kaname si Zero!amandoi sunt dragutzi,misteriosi si amandoi sunt vampiri...park ar fi la fel | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Lun Aug 15, 2011 7:26 am | |
| Eu nu am personaj favorit feminin, dar personajul meu preferat este Zero deoarece el era personajul bun, este vampir, iar ochii lui imi plac foarte mult! Ma enerveaza faptul ca Yuuki nu a ramas cu el. |
|
| |
arisahina Membru Activ
Mesaje : 31 Data de inscriere : 30/08/2011 Varsta : 25 Localizare : bucuresti,sec 5
| Subiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Mar Aug 30, 2011 9:48 pm | |
| feminin:yuki masculin:multi:)))poi kaname , zero , aidou si akela cu parul rosu | |
|
| |
Maria Administrator
| Subiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Mier Aug 31, 2011 6:00 am | |
| Cred ca te referi la Shiki, nu? Cum il chema....Aaa, Senri Shiki! | |
|
| |
arisahina Membru Activ
Mesaje : 31 Data de inscriere : 30/08/2011 Varsta : 25 Localizare : bucuresti,sec 5
| Subiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Mier Aug 31, 2011 11:41 am | |
| | |
|
| |
Diavolitia Membru Activ
Mesaje : 31 Data de inscriere : 04/01/2012 Varsta : 25 Localizare : In Lumea de cosmar
| Subiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! Sam Apr 14, 2012 5:57 pm | |
| Cred ca Yuki.. imi place infatisarea ei.. atitudinea.. si sentimentele acelea.. dar m-a dezamagit la finalul sezonului Doi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! | |
| |
|
| |
| Care sunt personajele voastre preferate din Vampire Knight ? Argumentati ! | |
|