| Uniforme școlare Japoneze | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Maria Administrator
| Subiect: Uniforme școlare Japoneze Vin Iul 01, 2011 12:15 pm | |
| | |
|
| |
deeaanimegirl Membru Activ
| |
| |
Maria Administrator
| Subiect: Da Sam Iul 02, 2011 8:05 am | |
| Ași vrea ca și la noi uniformele să fie obligatorii, doar că uniformele noastre sunt urâte... | |
|
| |
| Subiect: Ar fi super dak am avea si noi uniforme ca ale japonezilor Mar Iul 05, 2011 8:29 am | |
| Dar la scoala mea nici macar nu avem uniforme doar in 1-4 ne punea sa venim cu niste uniforme urate.... | |
|
| |
Maria Administrator
| Subiect: Re: Uniforme școlare Japoneze Joi Iul 21, 2011 4:45 pm | |
| Noi am avut pe langa uniformele din clasele 1-4 ( pe care nuprea le-am purtat ), niste nuforme cu camasa albastra si pantaloni de blugi, dar erau urate... | |
|
| |
| |
| |
YuriKate_Amy~The Goddes Membru Activ
Mesaje : 18 Data de inscriere : 25/07/2011 Varsta : 27 Localizare : -Boulevard Of Broken Dreams-Focsani
| Subiect: Re: Uniforme școlare Japoneze Lun Iul 25, 2011 2:10 pm | |
| Normal ca la noi uniformele nu sunt asa dragute . Asta pentru ca in multe licee , multi nu au mai dat importanta si acum cand s-au trezt directorii la realitate , au zis " SA PUNEM UNIFORME " , uniforme cat mai penibile si simple Eu de exemplu am facut clasele 5-8 la Colegiul National Alexandru Ioan Cuza ( Focsani ) pana in clasa a 8a uniforma era astfel : tricou , bluza si hanorac albastru ( Culoarea Liceului ) cu stema liceului . Sincera sa fiu mi se parea dragut(desi categoric vroiam mai mult ) . Nu era naspa sa zici ca e de pe vremea comunismului si nici nu era super mega fashion. Nu prea dadea nimeni importanta cine a venit sau nu cu uniforma -_- ... a fost destul de okay... Asta pana in luna Aprilie 2011 , cand s-a schimbat directoarea si au pus o uniforma de toata jena pentru cuzisti . Era pur si simplu ingrozitoare. Avea o culoarea de un albastru ... inchis inchis , aproape de negru ... cu pantaloni de stofa(pentru baieti) si fusta medie ( pentru fete ) . Fara nici o stema , fara nimic ! Daca treci pe strada imbracat asa nici nu-si da seama lumea ca esti cuzist Norocul meu ca am dat probe pentru Liceul de Arte si m-am mutat Mai bine fara uniforma decat cu chestia aia pe mine Asa e la noi , ce sa facem ?
Ultima editare efectuata de catre Dark~Neko~Yuri~Kate in Lun Iul 25, 2011 2:20 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
YuriKate_Amy~The Goddes Membru Activ
Mesaje : 18 Data de inscriere : 25/07/2011 Varsta : 27 Localizare : -Boulevard Of Broken Dreams-Focsani
| Subiect: Re: Uniforme școlare Japoneze Lun Iul 25, 2011 2:13 pm | |
| Imi doream sa le propun celor de la Cuza uniforma din Vampire Knight si in loc de alba sa fie albastra , dar pana la urma cine m-ar fi ascultat ? | |
|
| |
Maria Administrator
| Subiect: Re: Uniforme școlare Japoneze Lun Iul 25, 2011 2:16 pm | |
| Ce sa facem? Ce facem deja. Vindem terenurile asiaticilor, ei ne invadeaza , fac o noua politica si pun uniforme in scoli. ....Macar de ar fi asa.... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Uniforme școlare Japoneze Lun Aug 15, 2011 7:02 am | |
| Pacat, la noi la scoala nu sunt asa uniforme frumoase....... |
|
| |
arisahina Membru Activ
Mesaje : 31 Data de inscriere : 30/08/2011 Varsta : 25 Localizare : bucuresti,sec 5
| Subiect: Re: Uniforme școlare Japoneze Mar Aug 30, 2011 6:23 pm | |
| este foarte adv. la noi in Romania uniformele sunt horror ...ar ceva super sa avem uniforme japoneze am avut ideea asta dar nimeni nu a vrut sa ma asculte.. ce putem face ? mi-e mi-ar plac all uniforme din all animeuri sa sperm ca into buna zi se vor trezi si directori nostri din visul comunist si o sa inceapa visul infinit anime | |
|
| |
Maria Administrator
| Subiect: Re: Uniforme școlare Japoneze Mar Aug 30, 2011 7:00 pm | |
| Asta e doar un vis, pentru acei oameni, anime-urile sunt ciudatenii, iar noi suntem ciudati/ ciudate. „ Tot ce este iesit din normal, deranjaza si este badjocorit pana ce devine normal ” sau ceva de genul . | |
|
| |
arisahina Membru Activ
Mesaje : 31 Data de inscriere : 30/08/2011 Varsta : 25 Localizare : bucuresti,sec 5
| Subiect: Re: Uniforme școlare Japoneze Mier Aug 31, 2011 9:12 am | |
| da cam asa sta treaba in romania | |
|
| |
Hikari-chan Membru
Mesaje : 14 Data de inscriere : 18/07/2011 Varsta : 27 Localizare : Japonia
| Subiect: Re: Uniforme școlare Japoneze Sam Oct 22, 2011 7:43 pm | |
| Sunt mult mai dagute uniformele din imagini decat cele de la noi ,cel putin de la scoala mea unde avem sacou albastru inchis si cravata galbena ca lamaia.Din toate uniformele vazute prin filme si anime-uri cea de la vampire knight mi sa parut cea mai frumoasa.Eu personal nu suport ca uniforma sa aiba sacou in care sa pusti de cald si cravata, numa buna de spanzurat.Nu-mi place nici ca uniforma sa fie albastru inchis...i mult mai frumoasa o uniforma alba sau mov sau neagra sau o combinatie. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Uniforme școlare Japoneze | |
| |
|
| |
| Uniforme școlare Japoneze | |
|