M-am gandit sa fac si eu un fic.Sunt incepatoare .
Capitolul 1. Un inceput...
Era o zi frumoasa,razele soarelui intrau usor in camera cautandu-i chipul angelic a unei fete ce statea in pat intinsa in cearsafurile de matase.Lumina soarelui mangaia fata alba si trupul ei bine conturat,ochii ei verzi ca cel mai pretios smarald se deschid incet incet,avea parul roz ca florile de cires.Numele ei este Sakura Haruno in varsta de 16 anisori,este una dintre cele mai frumoase fete vanite in Japonia.
Se trezi somnoroasa,cand a observat cat este ceasul se duce repede in baie isi face siesta,se duce direct catre sifonier de unde isi alege un tricou negru mulat,pantaloni de blugi scurti si tenesi negri.Coboara jos si se duce in bucatarie un se afla mama sa.
-Buna dinineata,spuse Sakura,
-Buna dimineata draga mea,aseazate la masa repede sa nu intarzi la scoala,spuse mama.
Plec in graba dupa micul dejun pentru a nu intarzia in prima mea zi de liceu,tot felul de ganduri imi treceau prin minte,cum ma voi intelege cu colegi ce noi,daca imi voi face prieteni.Prinsa de ganduri nu observ ca ma ajuns la liceu,multi copii se reintalneau dupa o lunga vacanta,cand intru in curtea liceului vad trei fete ce vin spre mine se pare ca sunt in aceasi clasa cu ele.
-Buna eu sunt Hinata Hyuga,ele sunt prietenele mele TenTen si Temari,ma bucur ca avem o colega noua
-Buna eu sunt Sakura,incantata,
-Lasa-ma sa-ti dam un sfat,sa nu o bagi pe Karin in seama este cea mai increzuta fata din liceu,ea este "stapana" fetelor "usoare"din liceu.Spune Temari
-multumesc de sfat.
Hinata era o fata inalta cu un corp sculptat de salivai dupa el,ochi ii avea de un mov deschis ce puteai vedea prin ei blandetea si timiditatea ai,parul il avea lung panla la talie de o culoare albastrui spre negru.TenTen avea un par castaniu mai inchis facut doua codite iar ochi de aceasi culoare ca parul.Temari avea parul blondut prins intr-o coada, ochi ei erau caprui atat de frumosi incat doreai sai vezi mereu.
Tocmai se sunase asa ca intru in clasa cu prietenele mele,cand intru vad o zarva de nedescris fetele stateau pe banci,baieti le mai pipaiau din cand in cand,alti se mai certau.Ma uitam la ei,cand o mana calda si prietenoasa ma ia de mana aceasta era Hinata,imi arata unde sa ma asez.Toti se uitau la mine chiar prea insistent la fel si Karin care ma observa si vrand sa vina la mine aceasta nu mai apuca pentru ca intra dirigul,toti se aseaza in banca TenTen cu Temari,eu cu Hinata iar pe ceilalti nu ii stiu.
-Buna copii eu sunt Hatake Kakashi,dirigul vostru.Vad ca uni dintre voi au cunoscut-o deja pe eleva noua,
-Te rog prezintate.
Sakura se ridica in picioare si se prezinta....
-Buna ma numesc Sakura Haruno,sunt o fata de treaba dar ma enervez cand trebuie restul va las pe voi sa descoperiti.Drigul avea parul alb,o masca pe fata,in jur de vro 25 de ani,avea un corp de te facea sa iti pierzi mintile.
Se duce si ora de dirigenti,clopotelul suna iar copii incep sa tipe ca disperati ca este pauza toti ies afara.
-Sakura vreui sa mergem sa iti arat scoala si apoi mergem in cutre?zice Hinata putin timida
-Hinata mi-ar face placere sa imi arati scoala,multumesc mult ca imi esti prietena.spune Sakura cu un zambet gingas pe fata.
Dupa ce descopar scoala,mergem in curtea pentru ca Hinata sa-mi faca cunostinta cu ceilalti colegi.
-Naruto,Neji,Lee,Kiba,Shikamaru,Choji,Sasuke ea este colega noastra Sakura,
-Buna Sakura,incantati sa te cunoastem,spun baieti in cor
-Buna,deasemenea.