M-am gandit sa fac si eu un fic. Sper sa va placa!
Episodul 1 - Rutina zilnica E dimineata, soarele straluceste printre ramurile copacilor, iar pe un drum, uitat de lume, merge o fata.
Parul , il avea roscat, la fel ca focul, ochii ii erau de un verde ca de smarald. Era imbracata intr-o uniforma de scoala. Dar oare cine o fi aceasta fata?
Intr-un tarziu mergand tot pe cararea cea vechie, ajunse intr-un oras. Apoi, trecand pe strazile aglomerate, cu fel si fel de oameni, ajunse la scoala.
Coridoarele liceului erau pline de studenti, tocmai din acest motiv se lovise de cineva.
- Ai grija pe unde mergi! Ii puse nervos baiatul de care se ciognise.
Dar nu apuca sa spuna mai mult, caci toti copii de pe coridor se adunasera in jurul ei, chicotind.
- Ce? Asta nu e Isagami?
- Aaa! Acea fata…
Fata isi tinuse putin capul plecat, dupa care si-l ridica uitandu-se la multime. In acest moment toti intorsesera capul lasand-o pe jos cu lucrurile imprastiate. Dupa ce isi stransese lucrurile, se ridica si isi contiuna drumul spre sala de clasa.
Nu stiu de ce , dar din nou… De ce toata lumea ma priveste cu dispret? In fine, nu conteaza!
Ajunsa in sala de clasa se aseza in banca, dar nu apuca sa isi desfaca lucrurile, caci 3 fete venisera la ea.
- Hei Isagami. Sti, noi nu avem tema astazi , ne-ai putea-o imprumuta si noua?
E? Vor sa le imprumut tema? Oare ce ar trebui sa fac?
In timp ce ea se gandea pe un ton inocent, feletele incepusera sa-si piarda rabdarea.
- Isagami! Se vede cat iesti de senila! Grabeste-te si dane tema!
Sunt colegele mele, dar nici macar nu stiu cum le chiama, pe deasupra se si comporta urat, ce ar trebui sa fac? Stiu! Schimb echivalent.
- Da. Va voi da tema in schimbul unui sanwish la masa de pranz.
- Ce?
- Ne crezi proaste?
Una dintre ele, care parea sa fie „ sefa grupului” se enerva, dandu-i o palma „ idioatei ”
- Nu am vazut in viata mea persoana mai ciudata si idioata decat tine!
Sunt atat de rele!
- De ce sa va dau tema, atunci cand voi va comportati atat de urat? Si pe deasupra voi nu v-ati facut tema, deci nu eu sunt idioata!
- Ce ? Ne faci idioate?
Apoi incepu clasa.
- Mai taci Isagami!
- Toata lumea stie ca esti cersetoare!
Cersetoare? Cum adica?
- Da, da, probabil acum parintii tai fura pe undeva!
- Haa, ai dreptate!
Fura? Parinti mei fura? Eu nu am parinti!
Probabil ca insultele inventate ar mai fi continuat daca profesorul nu ar fi intrat in clasa.
Asa trecura orele , pauzele, masa de pranz, si veni timpul sa se intoarca acasa.
La job, la job. Acum e timpul sa merg la job.
Spuse ea cu o voce vioaie in tip ce se intindea.
Sa vedem…Oare ce asi putea manca la cina? Ceva ieftin, nu prea am bani.
In timp ce se uita la vitrinele magazinelor, ajunse la un restaurant.
Haa! Am ajuns!
- Buna seara Yuka – san!
- Aaa! Isagami – san, buna seara.
Ma bucur ca sefa mea e bine dispusa in seara asta.
Acum sa trecem la treaba.
Spuse ea in timp ce isi lega sortul.
Se facuse vre-o 10 seara si era timpul ca ea sa mearga acasa.
- O seara placuta, Yuka – san!
- Da, o seara placuta si tie.
E? E deja atat de tarziu?! Offf, nu mai apuc sa cumpar cina… Dar nu-i nimic, ma voi trezi mai repede manine dimineata, si imi voi cumpara ceva de mancare!
In timp ce ea gandea increzator, ajunse la drumul pe care mergea asta dimineata.
E atat de infricosator! Aaa! Fiufff, doar o pasare! E inregula…E inregula , voi ajunge imedeat.
Asa ca se linistii si isi continua drumul, pana ce ajunse la o casa darapanata, in care intra.
Am ajuns!
Dar tot ea spuse:
Bine ai revenit!
Binee! Acum trebuie sa ma apuc de invatat , maine e testul la matematica. Afff. Nu imi plce matematica… Atatea numere.. E? Ce-i asta ? Aaaa, un paralelogram.
La un moment dat adormise, cu stomacul ghioraind, dar dormea intr-un somna atat de adanc in cat nici nu-i pasa. Era deja dimineata, alarma suna de cateva ori, dar ea nu se trezise atat de usor. Itr-un final reusi sa deschida ochii, uitandu-se la ceas.
Eeeeeeee?!!
Ceasul indica 07:15.
Ooo nu! Voi intarzia la scoala.
Spuse ea, in timp ce se imbraca. Apoi, ca din pusca, iasi afara, prinzandu-si parul in timp ce alerga.