Hello! M-am gandit sa incep un nou fic dupa un an:)). Am mai scris pe alte site-uri, dar le-am abandonat:P. Sper ca o sa va placa, daca va va placea atunci il voi continua, dar acesta nu va avea foarte multe capitole chiar daca il voi termina. Well, spor la citit si astept comentarii.
Capitolul 1: Hai sa spunem o poveste!
Plansete si suspine..asta se auzea din camera unei adolescente din batranul oras Tokyo. Pe hol, langa camera ei se afla mama sa, incercand sa se gandeasca cum sa ii poata alina durerea fetei sale. Sakura a intrat in camera fiicei ei cu privirea calda si blanda. Sakura si fiica ei, Narumi, erau ca doua surori. Narumi ii spunea tot ce avea pe suflet.
S-a asezat pe patul ei si a afisat un zambet dulce. Narumi a ridicat incetisor capul din palme care erau acum pline de lacrimile unei inimi frante.
-Fetita mea...trebuie sa te linistesti. Stiu cum este cand o poveste de dragoste se termina trist. Ii spuse Sakura incercand s-o ajute.
-Stiu..dar nu inteleg de ce a vrut sa ne despartim! Totul era asa de frumos...spuse Narumi printre suspine.
-Asta este mersul lucrurilor. In timp..ai sa vezi ca si tu o sa simti sa pui capat unei povesti nevinovate de iubire. Mai cunosc eu o fata care atunci cand a fost de varsta ta si-a trait prima poveste de dragoste foarte fericita..dar a terminat-o in lacrimi.
-Povesteste-mi...
-Eram o nou-venita intr-o scoala de muzica din orasul Konoha. Pe atunci imi placea mult sa cant la pian. Eram o fata foarte cuminte si cam timida. Cand am ajuns acolo am cunoscut-o pe Hinata, pe vremea aceea era o fata foarte petrecareata si rebela. Cand ne plimbam pe hol au aparut doi tipi... era un tip blond..care era nimeni altul decat Naruto. Din acea zi noi am fost toti 3 foarte apropiati pana in zilele de azi. Bruneta i-a sarit in brate strangandu-l puternic pe blond, saracul nemaiputand sa respire.
-Hinata lasal umpic pe baiat sa respire! spuse tipul de langa Naruto.
In acel moment...cand l-am privit pe acel tip am simtit cum inauntrul meu s-a aprins o flacara care simteam ca nu se va stinge prea curand.