Shiba xD Membru
Mesaje : 14 Data de inscriere : 16/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Tara mea , casa mea ...
| Subiect: Speranta de a trai . Lun Iul 25, 2011 2:07 pm | |
| CAPITOLUL I Senzatie coplesitoare
Buna ! Ma numesc Kushina Uzumaki si am 17 ani . Locuiesc in Konoha alaturi de inteleapta mea matusa , Mito Uzumaki . Am parul rosu sangeriu , ochii caprui , corp perfect si un temperament putin cam ... vulcanic , datorita acestui fapt am fost numita de catre cei din sat Habanero cea sangeroasa . Sunt un jinchuuriki . In mine se afla Kyuubi , demonul care in trecut facuse multe dezastre . Deoarece este sigilat in mine lumea ma evita caci le e frica de mine . Mergeam pe strada din fata primariei Konohai . Eu eram imbracata intr-o rochie cu bretele neagra si cu un tricou portocaliu pe dedesupt . In picioare aveam incaltaminte ninja . Mergeam pe strada ganditoare pana ma ciocnesc de cineva . Acel cineva era un baiat aratos cu parul galben si ochii albastrii . El imi zambii afectuos . Mi se parea ca il cunosc de undeva . - Buna Kushina ! A trecut ceva timp . Te-ai schimbat , spuse strainul . - Mi .. na .. to . Am inceput sa ne plimbam pe strada . Ne-am asezat pe o bancuta si ne-am uitat la apus . El ma intreba daca am un iubit . M-am inrosit . Am raspuns ca nu . El imi zambi afectuos spunandu-mi ca acel barbat care m-ar cuceri ar fii foarte norocos . Uau ! Ochii lui straluceau atat de frumos . Ma pierdusem in aceea mare de smaralde . Ma trezi din visare cand se ridica de pe banca si isi lua la revedere spunandu-mi ca o sa ne mai intalnim . i-am facut cu mana . Am mai stat pe banca dupa care m-am intors acasa . Ma primi cu bratele deschise cu bratele deschise tusica mea Mito care ma iubea atat de mult . Ea luptase in primul razboi ninja . Sotul ei murise in razboi aparand Konoha cu toata fiinta lui . Acum numai pe mine ma are si pe fiul ei , Sasori . Culoarea ochilor ei este albastru si parul e de aceeasi culoare ca a mea numai ca ii este scurt . dupa scurt timp apare si fiul ei Sasori . Si el are parul roscat ca al meu si ochii negri . Era un baietel adorabil , dar uneori pervers . - Mami ! Kushina -chan ! Sasori ma lua in brate dar una din mainile lui era prea jos pentru o imbratisare . il pleznesc peste cap de nu se vede dupa care isi ceru un scuze cu jumatate de gura si se retrase . doamne 1 cui i-o semana asa pervers ? Oare si unchiul era asa ? Nici nu vreau sa ma gandesc ! Ne-am pus sa mancam ramen dupa care ne-am culcat . Am avut grija sa incui usa de la camera . Adorm cu gandul la minunatul strain care se pare ca il cunosteam , care imi fusese alaturi de la academie . Acum era pe pragul de a deveni Hokage . Era doar .. doar o senzatie coplesitoare cand eram cu el . Una placuta .
| |
|
Maria Administrator
| Subiect: Re: Speranta de a trai . Lun Iul 25, 2011 3:26 pm | |
| Aceasta poveste este inspirata din Naruto, dar oricum nu sti ce se poate intapla si e super!!! Abea astept urmatorul capitol! | |
|
Tina Membru
| |
Shiba xD Membru
Mesaje : 14 Data de inscriere : 16/07/2011 Varsta : 26 Localizare : Tara mea , casa mea ...
| |
Maria Administrator
| Subiect: Re: Speranta de a trai . Lun Aug 22, 2011 8:09 am | |
| E la fel de fain ca si cel precedent! Imi place mult. Astept sa aflu numele musafirului. | |
|
arisahina Membru Activ
Mesaje : 31 Data de inscriere : 30/08/2011 Varsta : 25 Localizare : bucuresti,sec 5
| Subiect: Re: Speranta de a trai . Mier Aug 31, 2011 9:19 am | |
| swgoii desu chear ai talent .BRAVO gambacte kudosai | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Speranta de a trai . | |
| |
|