Anime no Hanabi
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime no Hanabi

Anime no Hanabi este un forum pentru toti cei care iubesc anime-urile.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Special A - Special A

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Maria
Administrator
Maria

Data de inscriere : 30/06/2011
Varsta : 26

Special A - Special A Empty
MesajSubiect: Special A - Special A   Special A - Special A Icon_minitimeLun Iul 25, 2011 10:24 am

Nu am vazut acest anime, dar din spusele unei prietene cred ca e super!
Primul episod il puteti vedea pe acest site Special A - Special A 3964362800 http://anime-ro-sub.net/special-a-episodul-1-ro-sub/

Sus In jos
https://anime-no-hanabi.forumgratuit.ro
deeaanimegirl
Membru Activ
deeaanimegirl

Data de inscriere : 01/07/2011

MesajSubiect: Chiar e super!   Special A - Special A Icon_minitimeMar Iul 26, 2011 7:08 am

L-am vazut si e foarte frumos!e genial.dar sfarsitul nu prea ma incantat scratch adik Hikari inca nu sia marturisit sentimentele fata de Kei si la cat e Hikari de aiurita cel mai probabil nu si-a dat seama ca Kei o place...Sper din suflet sa apara sezonul 2.
Sus In jos
arisahina
Membru Activ
arisahina

Data de inscriere : 30/08/2011
Varsta : 25
Localizare : bucuresti,sec 5

MesajSubiect: Re: Special A - Special A   Special A - Special A Icon_minitimeMar Aug 30, 2011 10:23 pm

mia mia plakut dar eu lam vazut de mult
Sus In jos
Tina
Membru
Tina

Data de inscriere : 28/07/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Special A - Special A   Special A - Special A Icon_minitimeVin Sept 09, 2011 2:28 pm

Ei bine, eu am văzut primul episod şi chiar mi-a plăcut; dar nu am găsit subtitrate în romană decât primele 4 episoade. Ştie cineva unde aş putea să le găsesc pe toate? V-aş fi tare recunoscătoare dacă m-aţi putea ajuta.
Mulţumesc anticipat!
Iar anime-ul mi-a plăcut foarte mult, în primul rând că are ca subiect şcoala şi este ceva realist.
Sus In jos
Maria
Administrator
Maria

Data de inscriere : 30/06/2011
Varsta : 26

MesajSubiect: Re: Special A - Special A   Special A - Special A Icon_minitimeDum Sept 11, 2011 10:18 am

Si eu asi fi vrut sa ma uit la el, dar nu sunt ptrea buna la engleza. Nu sunt decat 4 ep traduse, asa ca nu ai de ales decat sa astepti pana le traduc si pe celelalte. Scuze, dar nu stiu un site cu mai mult de 4 ep traduse... Sad
Sus In jos
https://anime-no-hanabi.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Special A - Special A   Special A - Special A Icon_minitime

Sus In jos

Special A - Special A
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Melodii de la animeuri